Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора за двигател!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Начи лично аз мисля че една по дебела и юнашка кора, може и да е по опасна, тъй като тогава картера ще е милиметър по рано подложен на удър и натиск, който може да го счупи, не мисля че една лека ламарина мое да го спаси - тя ще се огъне нагоре и пак ще е същото......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Начи лично аз мисля че една по дебела и юнашка кора, може и да е по опасна, тъй като тогава картера ще е милиметър по рано подложен на удър и натиск, който може да го счупи, не мисля че една лека ламарина мое да го спаси - тя ще се огъне нагоре и пак ще е същото......
      Да...но не и когато е от лекия и 3 пъти по-здрав ДУРАЛУМИНИЙ
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 01:06.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
        Да...но не и когато е от лекия и 3 пъти по-здрав ДУРАЛОМИНИЙ
        Освен че си го изписал грешно съм съгласен на 100%, ма тва решение не е ли доста скъпо?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

аз все още чакам новата си кора от застрахователите .

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Освен че си го изписал грешно съм съгласен на 100%, ма тва решение не е ли доста скъпо?
            Ехх Бобо ся и правопистните грешки ли ще си поправяме...аре да не издребняваме де

Малко инфо за дуралУминий-я:

"Основният недостатък на алуминия е малката механична здравина. Ето защо обикновено се използва сплав с малки количества мед и магнезий, известна под името дуралуминий (дурал). Тя широко се използва в производството на самолети и други летателни апарати, както и във военната техника. Дуралуминият е як като желязо, но е три пъти по-лек от него."

Ами такава кора излиза около 310 лв. с доставката от Ибей,но си заслужава всяко пени,защото обгръща отдолу двигателя изцяло и го запечатва...особено полезно за ниски коли като моята

Comment

Ехх Бобо ся и правопистните грешки ли ще си поправяме...аре да не издребняваме де

Малко инфо за дуралУминий-я:

"Основният недостатък на алуминия е малката механична здравина. Ето защо обикновено се използва сплав с малки количества мед и магнезий, известна под името дуралуминий (дурал). Тя широко се използва в производството на самолети и други летателни апарати, както и във военната техника. Дуралуминият е як като желязо, но е три пъти по-лек от него."

Ами такава кора излиза около 310 лв. с доставката от Ибей,но си заслужава всяко пени,защото обгръща отдолу двигателя изцяло и го запечатва...особено полезно за ниски коли като моята
              Сигурен ли си, че тези от ибей са от дуралуминии?
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И що трябва да е дурал, като може да е само Al . предполагам не ходиш на офроуд с тази кола. А и вече хората предложиха по евтини решения. Аз съм с пластмаса която ми струваше 100 лв и нямам никакви проблеми. За две години не се е счупила нито издраскала.
                Last edited by fiore; d.m.y г., 10:40.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Аз съм с оригинална, закупена преди 8 месеца, директно от Итали, мн съм доволен, мн здрава. Защото съм със спортно окачване и понякога опира и то зверски кората, не е мръднала.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Сигурен ли си, че тези от ибей са от дуралуминии?
                    Да ако е вярно си е направо супер цената
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мда, ама 300 кинта за кора нещо множко идват......а и аз кора слагам за да пазя двг от гряз и мъзгия, не картера......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Да ако е вярно си е направо супер цената
                        Така е Бобо,а корите са невероятни...слагаш веднъж и Во Веки Веков..Алелуя!

До колегите с пластмасовите реплики,дуплики и всекви други полиетиленови китайчета...
                        Мда на картинка корите изглеждат много добре...но малко след това следва вълнообразно нагъване тип "дунавска вълна" за тези,които са без прорез в средата,че и за някои,които са със...

Comment

Така е Бобо,а корите са невероятни...слагаш веднъж и Во Веки Веков..Алелуя!

До колегите с пластмасовите реплики,дуплики и всекви други полиетиленови китайчета...
                          Мда на картинка корите изглеждат много добре...но малко след това следва вълнообразно нагъване тип "дунавска вълна" за тези,които са без прорез в средата,че и за някои,които са със...
                          до заядливите колеги. Нека прочетат, че вече две години дрънкам пластмасарка и не се е огънала даже като вълна на Марица(когато има вода)
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                            до заядливите колеги. Нека прочетат, че вече две години дрънкам пластмасарка и не се е огънала даже като вълна на Марица(когато има вода)
                            До по-малко заядливите колеги...нека прочетат,че не слагам абсолютно всички "пластмасарки" под общ знаменател

Comment

Колко тежи (кг) алуминиевата алтернатива ??
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Колко тежи (кг) алуминиевата алтернатива ??
                                Алуминиевата незнам колко точно ще е докторче,но дуралуминиевата е около 5-6 кг....алуминиевата тряя да е некъде между 12-15 кг. мисля

Comment

Working...
                                X